dijous, 5 d’abril del 2012

Setmana Santa de re-decoració

Aprofitant el primer matí de vacances (abans de marxar a Mallorca d'aquí a menys de 3 hores.. ) i amb l'ajuda d'un taladro i el meu pare, hem penjat 3 objectes:

1 mirall cornucopia regal de la meva mare (el tenia guardat juntament amb les butaques que l'altre dia us ensenyava i que algun dia restauraré). Ha trobat un nou lloc a la meva habitació. Pare dixit: "queda bé això de barrejar lo modern amb lo antic".

2 quadres amb marcs de l'IKEA i làmines diria que comprades a Madrid o França a la botiga d'algun museu (deu fer uns 4-5 anys i per això no recordo exactament d'on van sortir, però els seu aire melancòlic m'encanta i recordo haver-les estat triant molta estona). Han passat de viure arrepenjats en una estanteria al menjador a viure al passadís. D'aquí un temps segur que tornen a canviar de lloc. Són uns quadres inquiets :)


I per últim.. Com costumitzar una calaixera de l'IKEA? Doncs amb una enganxina de bon rotllo comprada al Bauhaus! De fet, fa temps que està enganxada però diria que no ho havia posat aquí al blog i ara que anava amb la càmera (mòbil) a la mà doncs he seguit fent fotos pel pis (una mica borroses la veritat).
Apaaaaaaaaa have a nice day and Easter holidays!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada